Startpagina
Contact
Sitemap


Administratiekantoor

AdministratiekantoorWie een eigen onderneming heeft, voert een bedrijfsadministratie. Hoewel het niet tot uw kernactiviteit behoort, kunt u er niet onderuit. Het is een verplichte en vaak tijdrovende bezigheid. En dat terwijl een goede bedrijfsadministratie de kracht van uw bedrijf weerspiegelt en u in staat stelt de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen!

Bij De Adviesberg kunt u rekenen op een professionele afhandeling van uw administratie, van loonadministratie en fiscale aangiften tot het voorbereiden van de jaarrekening. Wij nemen het graag uit handen voor u, zodat ú meer tijd overhoudt voor uw eigen business.

AccountviewWij maken o.a. gebruik van de Accountview boekhoudsoftware.
U kunt, indien u dat wenst, gebruikmaken van deze software om on-line uw boekhouding in te voeren.
Wij kunnen dan mee kijken in de administratie en zo nodig correcties maken.

Niet meer factureren met Excel maar een eenvoudige programma
E-Accounting. Facturatie voor € 9,- per maand. Complete boekhouding voor
€ 15,- per maand. Wij helpen installeren. Binnen een uur aan de slag. Elk moment kunnen zien wie er nog niet heeft betaald, dat geeft een ondernemer rust.
Kijk eens op E-Accounting van Visma.

Ons kantoor maakt gebruik van Trifact365 voor het scannen en archiveren van de administratie. Kijk maar op de website van Trifact365 voor meer informatie.

 
Wie zijn wij Advieskantoor Administratiekantoor Belastingzaken Loonadministratie informatie en tips Tarieven Links Contact en Route