Startpagina
Contact
Sitemap


Belastingadvies

BelastingzakenWet- en regelgeving is continu aan verandering onderhevig, ook op belastinggebied. Als ondernemer zou u er bijna een dagtaak aan overhouden dit bij te houden. Bij De Adviesberg is het ons vak om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen. Het stelt ons in staat daar waar mogelijk belastingvoordeel voor u te behalen.

Wij verzorgen al uw aangiften: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting. Ook voor controles of advies bent u bij ons aan het goede adres.

Resultaat
Het is nu tijd om naar het resultaat van uw onderneming te kijken!
* Weet u al wat u verdiend heeft? Wij kunnen u Financila Overview aanbieden. Elke dag op de hoogte zijn van uw financiele situatie van uw onderneming. Kijk maar eens hier.
* Nog investeren in verband met de investeringsaftrek? Investeringsaftrek voor 2019 is tot 28%.
*
Om voor de zelfstandigenaftrek/startersaftrek in aanmerking te komen moet minimaal 1225 uren in de onderneming worden gewerkt.
*
Voor 2019 zijn de zelfstandige aftrek  € 7.280,- de startersaftrek is € 2.123,-, de MKB vrijstelling is 14%.
* De flex BV is mogelijk. Voor vragen over de wijzigingen kunt u contact met ons opnemen. Een IB onderneming is tot € 150.000 omzet fiscaal voordeliger.
* Wilt u nog extra kosten maken zodat u minder belasting hoeft af te dragen? Neem dan voor overleg contact met ons op.

Voor een antwoord op deze vragen? Bel de Adviesberg.

Ons kantoor is lid van Stichting Register Fiscaal en financieel advies.
Voor meer informatie verwijzen wij naar de website www.RB.nl

 
Wie zijn wij Advieskantoor Administratiekantoor Belastingzaken Loonadministratie informatie en tips Tarieven Links Contact en Route