Startpagina
Contact
Sitemap


Wie zijn wij

AdviesbergDe Adviesberg in Heerhugowaard is begin 2009 gestart door Ed Weltevreden. Ed beschikt over ruim dertig jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Ed heeft ruime ervaring opgedaan bij administratie- en accountantskantoren en de laatste zeventien jaar heeft hij op de financiële administratie gewerkt bij een groot internationaal bedrijf.

Jurate Weltevreden - Vilkauskaite komt uit Litouwen en is bedrijfseconome. Na haar universitaire studie heeft ze haar vakkennis ingezet voor diverse bedrijven in verschillende branches: industrie, transport, horeca en internationale handel. In Nederland heeft Jurate de HBO-opleiding tot belastingconsulent gevolgd. Dankzij deze juridische vakopleiding is zij thuisgeraakt in Nederlands staats- en privaat- en belastingrecht. Haar studies, interesses en brede werkervaring maken Jurate een deskundige gesprekspartner voor de relaties van de Adviesberg.

advies | administratie | belastingzaken | loonadministratie

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 
Wie zijn wij Advieskantoor Administratiekantoor Belastingzaken Loonadministratie informatie en tips Tarieven Links Contact en Route